Een goed uitgeruste werkplaats

In onze goed uitgeruste en verzorgde werkplaats in zowel Emmeloord als Lemmer repareren we onder meer startmotoren, dynamo’s, elektromotoren en elektrische delen. Maar we repareren er ook hogedrukreinigers en elektrisch handgereedschap. Onze monteurs beschikken over de kennis om met de oude en moderne technieken om te kunnen gaan.

Standkachels

AES is dealer van Webasto en Eberspacher standkachels. Onze werkplaats is ook ingericht om uw standkachels te kunnen repareren, monteren en onderhouden. Tevens beschikken wij over een testbank om de standkachels te testen en uit te lezen. AES is een van de weinige bedrijven die beide merken onder één dak verkoopt en repareert.

Remmenwerkplaats

In onze werkplaats hebben wij ook een remmenafdeling. Op deze afdeling verzorgen wij de volgende diensten: remschijven, trommels en vliegwielen afdraaien, remleidingen op maat assembleren en remvoeringen klinken en vulkaniseren. Dit specialistische werk kunnen we voor een groot deel in eigen huis verzorgen. En de uitzonderlijke gevallen voor u verzorgen we in samenwerking met onze leverancier.

Hydrauliek en Pneumatiek

AES is Parker distributeur, met alle bijbehorende producten en diensten in de hydrauliek en pneumatiek. In onze hydrauliek werkplaats persen wij hogedrukslangen tot twee inch en tot 6 staalinlage. In onze Parker Store beschikken we over hydrauliekslangen, luchtslangen, aircoslangen met de daarbij benodigde appendages en adapters. Tevens zijn de volgende producten uit voorraad leverbaar: pompen, motoren, filters, ventielen en besturingssystemen voor mobiele werktuigen.