CarXpert

Full-service garageconcept

CarXpert is een full-service garageconcept en is hét professionele netwerk voor universele autobedrijven. In ruim 20 landen binnen Europa zijn er meer dan 7.180 CarXpert autobedrijven. In Nederland zijn dat er meer dan 130. En dat aantal groeit ieder jaar.

Wij maken het u een stuk gemakkelijker!

Binnen het CarXpert garageconcept runt de zelfstandige ondernemer zijn eigen bedrijf. U bepaalt als zelfstandige uw eigen richting, met de volledige ondersteuning van het CarXpert team. U kunt zich focussen op de bedrijfsvoering. CarXpert helpt u als ondernemer in uw werkplaats en biedt veel ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse facilitaire voorzieningen met aantrekkelijke kortingen. Zo maken wij uw ondernemerschap een stuk gemakkelijker!

Logo CarXpert
CarXpert-formule

CarXpert

Elk CarXpert autobedrijf ontvangt optimale ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, facilitaire zaken en marketing. Hierdoor kan het CarXpert autobedrijf haar klanten volledig van dienst zijn en haar focus leggen op waar zij goed in is.

Innovatieve oplossingen

Wij werken continu aan innovatieve oplossingen waar u als deelnemer de vruchten van plukt. Zoals de internationaal ontwikkelde slimme technische oplossingen, zoals remote diagnose en telematica.

Meer weten?

Wilt u meer weten en/of CarXpert worden? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers staan voor u klaar!

Alles over CarExpert