Ervaren, betrokken, klantgericht en
altijd dichtbij

AES Technische Groothandel in Emmeloord en Lemmer is uw vertrouwde partner in automaterialen. Met een brede keuze aan gerelateerde artikelen. Met een uitzonderlijk groot aanbod bieden wij de zakelijke markt grote keuze in diverse productcategorieën.

Snel zoek op kenteken?

Via een speciale online bestelcatalogus van AES bestelt u met behulp van kentekengerelateerd zoeken snel uw benodigde materialen. Voor de bestelcatalogus maken wij een eigen inlog aan als u deze nog niet heeft. Vraag een inlog aan via de site van Bright. 

Naar de catalogus

Garageformules

Voor een onafhankelijk autobedrijf is het vrijwel onmogelijk om ‘alles’ zelf nog te willen ‘doen’ om haar omzet vast te houden. Een garageconcept biedt houvast. Ondersteuning waar nodig, met de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap. Onze garageconcepten AUTOEXCELLENT, CarXpert, CarXpert Service Partner, Happy Driver Center en ev-pro bieden ongekende opties op elk gewenst niveau. Maximale ondersteuning mét behoud van vrijheid en onafhankelijkheid!

AllParts AES?

AllParts is hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers. Grossiers met liefde voor het vak, passie voor detail en bovenal: passie voor de klant. Met één gezamenlijke blik op de toekomst en één gezicht naar buiten om samen de beste deal voor de klant te maken. AllParts brengt elk kwartaal een speciaal magazine uit vol acties voor de garagist. Lees het nieuwste exemplaar hier.

Cursussen en trainingen

In een dynamische tijd als deze realiseren we ons dat we nooit zijn uitgeleerd. Dus volgen onze medewerkers trainingen en cursussen op de werkplek. Ons leslokaal stellen we ook beschikbaar voor onze klanten. Bijvoorbeeld voor trainingen en cursussen van leveranciers en opleidingsinstituten.

Naar de trainingskalender

Wat onze klanten zeggen