AES Technische Groothandel toont graag haar lokale betrokkenheid door het sponsoren van initiatieven, clubs en projecten.

SPORT

KV Emmeloord

AES sponsort Korfbalvereniging KV Emmeloord door een bijdrage aan de kleding voor de scheidsrechters van de club. Korfbal in de Noordoostpolder bestaat al meer dan 75 jaar. KV Emmeloord is in 1995 afgesplitst van de omni, en bestaat sindsdien als zelfstandige vereniging. Er is zowel een jeugdafdeling als een seniorenafdeling met in totaal zo’n 160 spelende en niet-spelende leden. Mooi dat AES een helpende hand biedt bij het spelen volgens de regels.

Meer over KV Emmeloord

Voetbalvereniging SVM Marknesse

Langs het veld bij SVM in Marknesse staat een sponsorbord van AES Technische Groothandel. Sport Vereniging Marknesse (SVM) is een omni-vereniging met de afdelingen voetbal, volleybal, gymnastiek en jeu des boules. De vereniging is opgericht op 19 september 1945. De sportvereniging heeft ruim 450 leden.

Meer over SVM
AES-TG sponsort SVM Marknesse

WATERSPORT

AES-TG is sponsor van de Lemster Skutsje

Lemster Skutsje

Stichting Lemster Skutsje ontvangt een jaarlijkse donatie van AES. We zijn daarmee Vrienden van Lemster Skutsje. Het resultaat mag er zijn, het skutsje uit Lemmer werd kampioen in 2022 tweede in eindklassement 2023 tijdens het SKS kampioenschap! Leuk dat AES een beetje extra wind in de zeilen kan brengen door een jaarlijkse bijdrage.

Meer over Lemster Skutsje

KNRM Hindeloopen

AES Technische Groothandel sponsort de KNRM Hindeloopen met onderdelen en gereedschappen. Dit KNRM reddingstation is 24 uur per dag oproepbaar voor het helpen en redden van mensen op het water. De KNRM speelt een zeer belangrijke rol bij levensreddende acties en daarom is onze steun belangrijk.

Meer over KNRM Hindeloopen

AUTOSPORT

Autocross

AES is op bijna elke polder autocross zichtbaar als vlagsponsor en als sponsor van crossers of crossteams.

Cross auto aes-tg
AES-TG sponsort van de Belt racing

Van de Belt Dragraceteam

Het huidige Dragraceteam VdBWorks bestaande uit: Jeroen, Kars en Erwin van den Belt. AES Technische Groothandel sponsort het Van de Belt Dragraceteam met onderdelen.

Hoekstra Motorsport

Hoekstra Motorsport doet al een paar jaar mee in de rallysport. Ook aan de Zuiderzeerally wordt met succes deelgenomen door Duco Hoekstra (Oud AES werknemer) en Paul Helmink. AES Technische Groothandel sponsort Hoekstra Motorsport in onderdelen en gereedschappen.

Meer over Hoekstra Motorsport

Heeft u een sponsorverzoek? Uw verzoek wordt altijd serieus in behandeling genomen door de directie van AES Technische Groothandel. Wij ontvangen vele aanvragen voor sponsoring, zowel telefonisch, schriftelijk of via onze medewerkers en we kunnen helaas niet alle verzoeken inwilligen. In alle gevallen beslist AES autonoom over het wel/niet honoreren van uw sponsorverzoek en over de hoogte van het eventueel te verstrekken bedrag. Over redenen voor afwijzing gaan wij niet in discussie.

U kunt uw sponsorverzoek mailen of via de post opsturen:

AES Technische Groothandel
t.a.v. Afd. marketing
Havenstraat 18
8304 AH  Emmeloord
E-mail: marketing@aes-tg.nl

Bij een sponsoraanvraag dient u duidelijk aan te geven wat de te leveren prestatie is van beide partijen.