Een goed uitgeruste werkplaats

In onze goed uitgeruste en verzorgde werkplaats in zowel Emmeloord als Lemmer repareren we onder meer startmotoren, dynamo’s, elektromotoren en elektrische delen. Maar we repareren er ook hogedrukreinigers en elektrisch handgereedschap. Onze monteurs beschikken over de kennis om met de oude en moderne technieken om te kunnen gaan.

revisie
reparatie hydrauliekslangen

Hydrauliek en Pneumatiek

AES is Parker distributeur, met alle bijbehorende producten en diensten in de hydrauliek en pneumatiek. In onze hydrauliek werkplaats persen wij hogedrukslangen tot twee inch en tot 6 staalinlage. In onze Parker Store beschikken we over hydrauliekslangen, luchtslangen, aircoslangen met de daarbij benodigde appendages en adapters.

Startmotoren revisie en reparatie

Bij AES Technische Groothandel streven we ernaar om onze klanten een technisch geavanceerde en probleemloze ervaring te bieden. Onze startmotor reparatie en revisie service is snel, efficiënt en betrouwbaar. Wanneer u bij ons langskomt met een defecte startmotor, zullen onze deskundige technici een grondige inspectie uitvoeren om het probleem te identificeren. Vervolgens zullen ze de nodige reparaties of revisies uitvoeren met behulp van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technieken.

Startmotor
rene

Reparatie service dynamo's

Wanneer het aankomt op dynamo reparaties, is AES Technische Groothandel uw betrouwbare partner in Emmeloord en Lemmer. Onze getalenteerde technici zijn bekend met zowel oude als nieuwe technieken en zorgen ervoor dat uw dynamo snel en efficiënt wordt gerepareerd. Vertrouw op onze uitstekende service en geniet van een vrolijke en probleemloze ervaring.

Remmenwerkplaats

In onze werkplaats hebben wij ook een remmenafdeling. Op deze afdeling verzorgen wij de volgende diensten: remschijven, trommels en vliegwielen afdraaien, remleidingen op maat assembleren en remvoeringen klinken en vulkaniseren. Dit specialistische werk kunnen we voor een groot deel in eigen huis verzorgen. En de uitzonderlijke gevallen voor u verzorgen we in samenwerking met onze leverancier.

Remmenwerkplaats
105769060_3324473097592298_8040261294303752827_n

Standkachels

AES is dealer van Webasto en Eberspacher standkachels. Onze werkplaats is ook ingericht om uw standkachels te kunnen repareren, monteren en onderhouden. Tevens beschikken wij over een testbank om de standkachels te testen en uit te lezen. AES is een van de weinige bedrijven die beide merken onder één dak verkoopt en repareert.