Cyber Security avonden

Bijna dagelijks zien we de voorbeelden van online oplichting voorbij komen. Soms met rare betaalverzoeken, vreemde SPAM mail en soms dreigend én soms ook verraderlijk echt. Ook de Whatsapp is een medium dat cybercriminelen weten te gebruiken. Zakelijk maar ook privé zijn er best risico’s.

Jij trapt niet in de val van cybercriminelen. Toch? Herken je cybercriminaliteit? Wedden dat we ook jou aan het denken zetten? Laat je niet voor de gek houden en schuif aan bij deze cybersecurity awareness sessie. Deze vinden plaats in de bedrijfskantine in Emmeloord en zijn gepland op maandag 13 en/of dinsdag 14 mei (het is één avond) . Start tijd 20:00 uur. Duur ongeveer 1 uur. De training wordt gegeven door een expert van JP Doco.

Belang van cyber security

Tijdens deze avond leer je herkennen wat er allemaal aan cybercriminaliteit bestaat, waar je voor moet oppassen en wat je eventueel moet melden (intern of zelfs bij politie). Neem gerust zelf ook voorbeelden mee van cyber tricks die jij ooit tegenkwam.

Tijd voor tijd

Voor iedereen is deze cursustijd ‘werktijd’ (je krijgt automatisch je tijd-voor-tijd terug, je hoeft daar niets voor te doen). Je aanwezigheid is namelijk sterk gewenst. Van iedereen die bij AES dagelijks achter een PC zit wordt de aanwezigheid verwacht. Cybercrime is helaas een dagelijks gevaar aan het worden dus onze gezamenlijke kennis hierover is voor AES zakelijk sowieso en privé voor jou vast en zeker ook van zeer groot belang.

Maar iedereen is welkom – ook als je niet dagelijks achter de PC zit. Ook voor niet-pc-gebonden functies is er tijd-voor-tijd regeling.

Laat ons voor 19 april weten op welke datum we je mogen verwachten.