Happy Driver Center

Happy Driver Center is een garageconcept voor zelfstandige, universele autobedrijven. Bedrijven die alles in het werk stellen om de beste service te verlenen aan hun klanten. Dat is waar zij zich in onderscheiden.

Proactief communiceren

Als Happy Driver Center benadert u uw klanten proactief op het juiste moment, zoals bij APK, bandenwissel en onderhoud. De gereedschappen die u daarvoor nodig hebt ontvangt u van ons. Bijvoorbeeld de Happy Driver app. U bepaalt verder zelf hoe u uw bedrijf wilt voeren en u behoud uw eigen identiteit. Happy Driver Center is géén garageformule met zware verplichtingen. U profiteert van onze excellente communicatieservices, maar we stellen geen eisen aan uitstraling of activiteiten. U bent en blijft volledig eigen baas.

Optimale ondersteuning

Als Happy Driver Center maakt u, afhankelijk van uw abonnement, gebruik van communicatieservices, inkoopvoordeel en marketingondersteuning. Bijvoorbeeld een eigen app, website, foldermateriaal, posters en socialmedia-ontwerpen. Ook kunt u gebruik maken van de additionele techniekmodules, zoals technische trainingen, technische data, omzetverhogende tools en flinke kortingen op diensten van derden. Op die manier heeft u geen verplichtingen, maar biedt u wel een nog betere en uitgebreide service aan uw klanten!

Samenwerken op nationaal & internationaal niveau

Het garageconcept Happy Driver Center is ondergebracht in Eurogarage Nederland B.V. Dit is een dochteronderneming van de overkoepelende organisatie GroupAuto.

Meer weten?

Wilt u meer weten en/of Happy Driver Center worden? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers staan voor u klaar!

Alles over Happy Driver Center