Bosal

De BOSAL Groep, opgericht in 1923 in Alkmaar, is een in Nederland geregistreerd bedrijf, met hoofdkantoor in Lummen, België. Het merk staat bekend om haar leidende positie in de ontwikkeling en productie van katalysatoren en emissiecontrolesystemen voor personenauto’s en industriële toepassingen.

Bosal is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, produceren en leveren van oplossingen voor de automobielindustrie. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn expertise in verschillende auto gerelateerde producten en diensten.

Enkele gebieden waarin het merk actief is:

  1. Uitlaatsystemen: Bosal is bekend om zijn uitlaatsystemen, waaronder katalysatoren, roetfilters, pijpen, dempers en andere componenten voor het uitlaatsysteem van voertuigen. Ze leveren zowel aan de aftermarket als aan autofabrikanten.
  2. Trekhaken en accessoires: Bosal produceert trekhaaksystemen en aanverwante producten, zoals kabelsets en adapters. Deze worden gebruikt voor het trekken van trailers, caravans en andere voertuigen.
  3. Dakkoffers en dragersystemen: Bosal biedt dakkoffers en dragersystemen die worden gebruikt om bagage en uitrusting veilig op het dak van voertuigen te vervoeren.
  4. Katalysatoren en emissiebeheer: Het bedrijf ontwikkelt en produceert katalysatoren en emissiebeheersystemen om te voldoen aan strenge emissienormen voor voertuigen.
  5. Vervangingsonderdelen en accessoires: Bosal levert een scala aan vervangingsonderdelen en accessoires voor voertuigen, inclusief onderdelen voor de aftermarket.

Het bedrijf is wereldwijd actief en levert producten aan zowel de originele uitrusting (OEM) voor autofabrikanten als aan de aftermarket voor consumenten die hun voertuigen willen upgraden of onderhouden. Ze streven naar productkwaliteit, innovatie en klanttevredenheid in de auto-industrie.

AES en Bosal

AES levert Bosal uitaatdelen. Gemakkelijk te bestellen via ons kenteken gerelateerd zoekprogramma. Universele uitlaatdelen van Bosal zijn gemakkelijk te bestellen via de webshop. Bosal levert trekhaken onder het merk Oris.

Bosal uitlaatdelen