CTEK

CTEK is de wereldwijde marktleider in oplossingen voor accubeheer. Haar missie: om het veiligste opladen van elektrische auto’s op de markt te ontwikkelen en aan te bieden op basis van gestandaardiseerde oplossingen. CTEK vindt haar oorsprong in 1997 in Vikmanshyttan, een dorp in Dalarna in Zweden

CTEK bij AES kopen?

CTEK heeft bewezen een excellente kennis partner te zijn voor AES. Sinds de start in 2009 zijn er grote hoeveelheden gegevens van elektrische voertuigen geregistreerd in het laadportaal, wat een brede kennisbasis en gedetailleerde ervaring met het opladen van elektrische voertuigen heeft opgeleverd. CTEK biedt een breed scala aan batterijladers voor verschillende toepassingen, waaronder auto’s, motorfietsen, boten en vliegtuigen. Het bedrijf biedt ook accessoires zoals kabels, aansluitingen en opbergdozen om het gebruik van de batterijen te vereenvoudigen en te verbeteren. Een mooie aanvulling op het AES assortiment.

Voordelen CTEK

  • Gebruiksvriendelijkheid is een groot voordeel.
  • Geavanceerde oplaadtechnologie
  • CTEK laders zijn veilig voor de gebruiker en de voertuigen. De laders zijn beschermd tegen verkeerd aansluiten, vonken niet en u hoeft de lader niet van de accu af te sluiten.