JLM

JLM Lubricants, opgericht in 2010, is een wereldwijd additieven en smeermiddelen merk dat een breed assortiment aan premiumproducten voor de auto-industrie ontwerpt, ontwikkelt en produceert. JLM-Lubricants additieven worden voornamelijk ontwikkeld voor de professionele automonteur die in een steeds meer te maken heeft met elektronische diagnoses en foutmeldingen vanuit de elektronica in de moderne auto.

Het assortiment van omvat technische sprays, smeermiddelen, coatings, lekdichte afdichtingsmiddelen, reinigingsmiddelen en spoelmiddelen voor de verschillende activiteiten die in de werkplaats worden uitgevoerd.

Waarom AES graag werkt met JLM

JLM biedt een uitgebreid assortiment reinigende, smerende en preventieve automotive aftermarket service- en onderhoudsproducten voor bedrijven die onderhoud en reparaties aan voertuigen uitvoeren.

AES staat achter de doelstelling: Dat voertuig(en) zo lang als mogelijk in optimale conditie blijven. Van personenauto tot bestelwagen, van truck tot trailer en van landbouwmechanisatie tot wegenbouw. JLM levert alle bestaande service- en onderhoudsproducten voor alle in de automotive aftermarket voorkomende werkzaamheden. Een unieke en complete lijn.

Voordelen van werken met JLM

Uitgebreid testtraject

Elk specifiek JLM-product wordt uitgebreid getest voordat het op de markt wordt geïntroduceerd en wordt voortdurend geoptimaliseerd na de lancering op basis van feedback van klanten. Steeds meer technici kiezen voor deze producten dankzij dit beproefde concept.

Breed toepasbaar

JLM-serviceproducten worden gebruikt door technici in verschillende sectoren, waaronder de auto-, heavy-duty-, gemechaniseerde landbouw- en grondverzetindustrieën. Wat u ook zoekt, er is bijna altijd een JLM-reiniger, smeermiddel of beschermend product beschikbaar.

JLM LOGO