Murr Elektronik

Murrelektronik is in 1975 gestart en inmiddels een internationaal Duits familiebedrijf in de automatiseringstechniek met meer dan 3000 medewerkers. Murr is gespecialiseerd in het optimaliseren van machine- en fabrieksinstallaties, waardoor het concurrentievoordeel van onze klant wordt vergroot. Murr producten kunnen worden onderverdeeld in vier kernlijnen: voedingen en besturing, interfaces, kabels/connectoren en IO-systemen.

Waarom werkt AES met Murr Elektronik?

Murr Elektronik levert via AES veelal complete I/O- en voedingsoplossingen voor industriële engineeringstoepassingen. De eisen die aan stuurstroomcircuits worden gesteld kunnen sterk verschillen als de machines en systemen zijn ontworpen om in verschillende regio’s in de wereld te functioneren. Bedrijven die machines naar internationale markten exporteren, moeten verschillende concepten voor schakelkastvoedingen creëren. Murrelektronik biedt nu een voedingsconcept dat standaard kan worden gebruikt in alle machines en systemen wereldwijd – ongeacht hun locatie.

Voordelen van de producten van Murr

  • Verminder het aantal benodigde producten.
  • Werknemers hoeven maar met één systeem vertrouwd te zijn in plaats van met vele.
  • Verkort de engineeringtijd.
  • NEC-klasse 2-circuits beperken de goedkeuringstijd (door de keuringsinstantie) en het aantal verschillende stuurstroomcircuits tot een minimum.
  • Materiaalkosten en installatietijd worden geoptimaliseerd.