Parker

Parker of voluit Parker Hannifin Corporation levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen & koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Parker is een Amerikaans bedrijf en is wereldleider in bewegings- en besturingstechnologieën. Naast de producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units. Parker is opgericht in 1918 als de Parker Appliance Company.

Waarom werkt AES graag met Parker?

AES is dé Parker Distributeur en Flevoland en omgeving. AES is erkend IQAN specialist, en officieel leverancier van hydrauliekslangen en -koppeling en pneumatiek. AES heeft een groot deel van de Parker producten op voorraad. Parker levert als OEM leverancier enkel producten van A-kwaliteit.

De GVI-reeks biedt motorbesturingsoplossingen voor accusystemen tot 650 V en is gericht op het leveren van het hoogste rendement in combinatie met de Parker GVM-reeks PMAC mobiele motoren en op het tegelijkertijd handhaven van de hoogste betrouwbaarheid. De Global Vehicle Inverter (GVI) Low voltage serie van Parker biedt een motorbesturingsoplossing voor mobiele batterij gevoede systemen tot 96Vdc.

Samen met de Parker GVM-reeks, zeer efficiënte mobiele PMAC-motoren, streeft de GVI-reeks naar de laagst mogelijke installatiekosten, de hoogste efficiëntie en daarbij de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende mobiele toepassingen. De interfacing met de inverters is mogelijk via digitale en analoge IO, via CAN J1939 of CANOpen. Tevens is een directe interface met Parker’s IQAN besturing mogelijk.

De IQAN besturing is één van de veelbelovende Parker producten uit het assortiment betreft.  Dit systeem is specifiek bedoeld voor mobiele toepassingen en bestaat uit een zogenaamde mastermodule en I/O modules. De mastermodule heeft een grote rekencapaciteit voor hoge processnelheden en is uitgevoerd met meervoudige CANbus interfaces. Hiermee is eenvoudig de koppeling te maken met de IQAN besturing en I/O modules, sensoren, joysticks, pedalen en componenten als dieselmotoren en transmissies. Via de display modules kan de bestuurder alle mogelijke soorten informatie aflezen. Naast een verhoogde flexibiliteit voor de gebruiker heeft Parker ook alle aandacht besteed aan mogelijkheden voor de ontwerper en onderhoudsdienst om de betreffende werkzaamheden snel en foutloos uit te voeren.

Voordelen Parker

  • Gegarandeerde kwaliteitsproducten
  • Erkende kwaliteit en service
  • Uitgebreide voorraad
  • Technisch hoogstaand