Pela

Pela afzuigpomp en specialiseren  zich in manuele vacuümpompen die geschikt zijn voor vloeistofverwijdering. Op plaatsen waar olie aftappen niet mogelijk is bied een Pela extractiepomp uitkomst. Olie aftappen uit een scheepsmotor is met de pompen van Pela een gemakkelijke klus. Losse zuigslangen zijn leverbaar. Bent u op zoek naar losse Pela onderdelen? Doe een vrijblijvende aanvraag via onze verkoop binnendienst of bestel de Pela pomp snel via onze webshop.

Pela pomp kopen

AES Technische Groothandel levert extractiepompen of afzuigpompen uit voorraad. De kleinste Pela PL-2000 pomp heeft een inhoud van 2.5 Liter, met name geschikt voor motorfiets toepassingen of kleine motorblokken van bijvoorbeeld een grasmaaier.

De Pela afzuigpomp PL-6000 heeft een inhoud van 6 Liter en daarmee zeer geschikt voor olie afzuigen uit een groter motorblok. Uitgevoerd met een handige schenktuit om het reservoir met opgezogen olie snel te kunnen legen.

De Pela carterpompen kenmerken zich door de mogelijkheid om binnen een aantal slagen al een zeer krachtig vacuüm te creëren.

Voordelen Pela

Sneller en schoner olie verversen

Losse onderdelen zijn leverbaar

Binnen een aantal slagen creëert een Pela pomp al een zeer krachtig vacuüm

Pela afzuigpomp