AES en Webasto hebben oog voor de toekomst

15 mei 2023

AES en Webasto hebben oog voor de toekomst en zijn al jaren partners op het gebied van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Waar het begon met producten voor automotive, marine en recreatievoertuigen, is het assortiment uitgebreid met laadstations voor zowel thuisgebruik als zakelijke locaties.

Deze ontwikkeling sluit goed aan bij de huidige elektrificatietrend. Steeds meer mensen stappen over op elektrische voertuigen en hebben behoefte aan goede laadoplossingen. AES heeft alle kennis in huis om u van het juiste advies te voorzien en heeft het volledige productaanbod van laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Webasto biedt diverse laadstations die geschikt zijn voor thuisgebruik en gebruik op zakelijke locaties. Met hun brede assortiment hebben ze voor elke toepassing een geschikt laadstation. Of u nu een laadstation zoekt voor uw bedrijfspand, winkelcentrum of eigen oprit, bij Webasto vindt u altijd een passende oplossing.

De visie van AES en Webasto sluit goed aan bij de ontwikkelingen in de markt. Elektrificatie is een belangrijk thema geworden en de vraag naar goede laadoplossingen groeit snel. Door samen te werken kunnen ze inspelen op deze ontwikkelingen en de klant voorzien van de beste oplossingen.

De toekomst is elektrisch en AES en Webasto zijn er klaar voor. Met hun brede assortiment aan laadoplossingen en uitgebreide kennis van zaken zijn ze de ideale partners voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar laadstation. Bij AES en Webasto vindt u altijd de juiste laadoplossing voor uw situatie.

Terug naar nieuwsoverzicht