AES & MG Energy Systems

5 mrt 2023

Al sinds mei 2021 is AES officieel distributeur van MG Energy Systems. MG Energy Systems is een Nederlands bedrijf gevestigd in Leeuwarden. MG is gespecialiseerd in high-end batterijsystemen met innovatieve technologieën voor de beste prestaties.

Deze batterijsystemen worden gebruikt voor meerdere toepassingen in de marine, off-grid/ESS, industriële en mobiele markten. Een van de unieke features van de MG systemen is de optie om redundant systemen te maken. Hiermee wordt de betrouwbaarheid en veiligheid van de systemen verhoogd.

Naast jarenlange ervaring in energiesystemen heeft AES ook specifieke trainingen gevolgd van MG Energy Systems waardoor de kennis van deze producten helemaal up-to-date is. Met de MG systemen zijn wij nu ook in staat om de stijgende vraag naar systeemspanningen boven de 48 Volt in te vullen. Deze systemen zijn volledig compatible met de Victron systemen waar wij al sinds jaar en dag mee samenwerken. Wat kunnen wij met MG Energy Systems precies leveren?

Maritiem

Energie Storage Systems voor hybride en elektrisch aangedreven schepen, hotel load en dagelijks gebruik. Oplossingen voor kleine schepen tot en met hoogwaardige installaties voor superjachten. Met de optie voor redundante systemen voor de onder andere binnenvaart.

Off-grid & Solar

Hoogwaardige batterijen voor off, on- en smart-grid installaties. Normaal gebruikt voor ESS en peakshaving applicaties in combinatie met zonne- en windenergie.

Industrieel

Industriële energie opslag systemen voor een breed scala aan applicaties. Variërend van peakshaving en UPS systemen tot intern transport en mobiele energiesystemen.

Mobiel

Robuuste en compacte batterij systemen geschikt voor autonome voertuigen, tv-wagens, bedrijfswagens en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een compleet passend energysysteem? Wij adviseren u graag over het stroomsysteem voor uw toepassing. Bekijk ons aanbod ook online.

MG lithium ion battery
Terug naar nieuwsoverzicht