AES Technische Groothandel provinciaal winnaar Nationale Auto Awards

12 dec 2020

Deze maand werden de winnaars bekend gemaakt van de Nationale Auto Awards 2019. AES Technische Groothandel Lemmer werd winnaar in de gemeente De Fryske Marren én in de provincie Friesland in de categorie Auto-onderdelen & accessoires.

Ruim 11 miljoen mensen hebben een autorijbewijs en er rijden 8,5 miljoen personenauto’s in Nederland. En dat allemaal dankzij de passie en inzet van de mensen die iedere dag werkzaam zijn in de autobranche. De Nationale Auto Awards geeft, in samenwerking met AutoRai.nl, United Consumers en Studio’s Aalsmeer, de uitblinkers van de autobranche een podium.

Dankzij de Nationale Auto Awards konden mensen in de maanden november en december rechtstreeks stemmen op hun favoriete bedrijven in 14 categorieën. Op 20 januari zijn de gemeente- en provinciewinnaars feestelijk gehuldigd en alle winnaars bekend gemaakt en onderscheiden. AES in Lemmer viel ook in de prijzen.

AES Technische groothandel heeft al 40 jaar een vestiging in Emmeloord en sinds 2014 ook één in Lemmer. De agrarische sector, de industrie, de watersport en de automotive kan bij AES terecht. AES in Lemmer is heel blij met de award, “Wij werken met een klein team en met heel veel passie voor onze klanten, hoe fijn is het dat dit gewaardeerd wordt” aldus Heine Brugge.

Terug naar nieuwsoverzicht