AES wint Parker Innovatie Award

6 dec 2023

In september 2023 werd AES verblijd met de Parker Innovatie Award tijdens de Distributiemeeting in Luik. “Dat was een heel mooi compliment voor ons,” zegt de nog altijd trotse Laurence Bolhuis. De award was voor het elektrificatie project van Conrad Stanen.

 

Over het project Conrad Stanen

Conrad Stanen maakt grondboormachines en is al jaren een klant van AES. Bij een bezoek voor de IQAN producten, viel het oog op een batterij systeem. Laurence: “Onze reactie was direct: dat kunnen wij ook wel verzorgen. Zo is het balletje bij Conrad Stanen gaan rollen.” Samen met Jos Lentfert en Wilfried Grobbink (beide Parker) werd de eerste proto machine opgebouwd met de Parker motor, pomp en inverter. De batterij koopt AES bij MG Battery Systems.

 

Parker al sinds 2009

De eerste kennismaking van AES met Parker was in 2009. Parker besloot de ParkerStore in Emmeloord af te stoten, gestart na de overname van Kuiken. De ideale overnamekandidaat was AES en die deal werd ook beklonken. AES biedt als Parker distributor een uitgebreid assortiment hoogwaardige Parker producten. Parker levert producten in meerdere technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen en koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing en electromechanica.

AES wint Parker innovatie adward 2023
Terug naar nieuwsoverzicht