AllParts Congres 13-10

26 sep 2022

De automotive markt is in beweging en stilstaan is geen optie. Zelfrijdende auto’s die “over-the-air” communiceren en data uitwisselen, elektrificatie en allerlei milieueisen die samenhangen met uitlaatgassen, stikstofproblematiek en wetgeving. Technische ontwikkelingen op alle vlakken, geen toekomst, maar nu al realiteit!

De grossiers van samenwerkingsverband AllParts organiseren op donderdag 13 oktober a.s. een uniek congres: “Back to the Future”. In praktijkgerichte workshops laten we zien wat de ontwikkelingen zijn. Daar wilt u bij zijn!

Ontvangst is vanaf 08.45 uur waarna om 09.15 uur het dagprogramma van start gaat. Na de gezamenlijke presentatie sluiten we af met een smakelijk buffet tot ca. 20.00 uur.

Uiteraard kunt u op eigen gelegenheid komen. Maar u kunt ook meerijden met AES. Voor vertrek is er ook een mogelijkheid om lekker te ontbijten aan de Havenstraat 18 in Emmeloord. Vraag ernaar bij uw accountmanager.

 

Aanmelden kan eenvoudig door het onderstaande contactformulier in te vullen. Zet 13 oktober alvast in de agenda, want deze verrassende en leerzame dag die je kosteloos wordt aangeboden mag u niet missen! Tot ziens op 13 oktober in de Midden Nederland Hallen in Barneveld!

Terug naar nieuwsoverzicht