AllParts lanceert EV-PRO concept

16 jun 2021

AllParts introduceert in samenwerking met partner GMTO het gloednieuwe # concept EV-PRO. Speciaal ontwikkeld voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in onderhoud aan en verkoop van elektrische en hybride voertuigen. Op dit moment zijn er al 33 EV-PRO centers.

Gecertificeerd technisch personeel
Het EV-PRO concept is ontstaan uit de groeiende vraag van autobedrijven naar goed opgeleid en gecertificeerd technisch personeel. Samen met GMTO biedt AllParts daarom een compleet pakket aan trainingen en opleidingen volgens NEN 9140 normering. “Met die modules garandeert het EV-PRO concept dat monteurs veilig en kundig kunnen werken aan alle EV’s en Hybrides”, zegt Freek Blekxtoon, directeur AllParts. “Daarnaast reiken we marketingtools aan om onze EV en Hybride specialisatie onder de aandacht van geïnteresseerden te brengen. Zo bied je als autobedrijf een totaalpakket, waarmee je consumenten laat zien dat zij met hun EV of Hybride bij jou aan het juiste adres zijn en zij niet je deur voorbij rijden”

Occasionmodule
De nieuwe website www.ev-pro.nl staat sinds vorige week online. Daarnaast lanceert EV-PRO binnenkort een occassionmodule voor elektrische en hybride auto’s. Deze handige tool toont het assortiment EV’s en Hybrides die bij alle EV-PRO centers worden aangeboden. Door deze samenwerking is het aanbod occasions nóg groter. De auto’s zijn volledig gekeurd door de EV-PRO specialisten en worden afgeleverd met complete onderhoudsgeschiedenis en een actueel accurapport.

“Die extra stap die AllParts met EV-PRO zet in het certificeren van EV en Hybride occasions is echt een meerwaarde voor de klant. Het geeft de consument het vertrouwen een goede en gekeurde auto te kopen.”

Terug naar nieuwsoverzicht