ECI Gatewise staat voor u klaar

12 jul 2021

Bent u klaar voor volledige digitalisering van in- en verkoopprocessen? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar de oplossing ECI Gatewise is eenvoudig en snel implementeerbaar én het maakt het logistieke proces een stuk korter, sneller en inzichtelijker.

AES Technische Groothandel is als leverancier aangesloten op ECI Gatewise. Speciaal voor de maakindustrie heeft ECI Software Solutions Nederland het platform ECI Gatewise ontwikkeld waarmee het orderproces sterk vereenvoudigd en versneld wordt. Handmatig werken wordt geminimaliseerd en foutkansen gereduceerd.

Als maakbedrijf gebruikt u veel verschillende softwaresystemen. Informatie uitwisselen tussen deze systemen kan niet zomaar. Elk systeem heeft zijn eigen “taal”. Dit maakt integratie omslachtig en complex. Gatewise gebruikt het Smart Connected Supplier Network. Hierdoor kunnen verschillende IT-systemen snel en simpel via één platform met elkaar verbinden. Dit platform is Gatewise. Doordat deze vertaling binnen het platform plaatsvindt en niet lokaal, connecteert elke leverancier naadloos en schaalbaar met iedere afnemer die beschikt over een ERP-systeem dat wordt geleverd door ECI.

U en uw leverancier hebben beide een eigen ingericht proces, waardoor informatie tijdens het in- en verkoop proces veelal uitgewisseld wordt via PDF, Excel en e-mail. Belangrijke data uit die documenten wordt vervolgens door beide partijen handmatig verwerkt. Dat is arbeidsintensief en foutgevoelig. Met Gatewise wordt dit proces volledig geautomatiseerd. De informatie die de leverancier nodig heeft van u als inkoper verschijnt direct in zijn ERP-systeem wanneer u een inkooporder plaatst en is de basis voor het aanmaken van de verkooporder. Handmatig invoeren is daardoor overbodig. Informatie zoals levertijden en prijzen uit de verkooporder worden via Gatewise verzonden en opgenomen in zowel het ERP-systeem van u als inkoper.

Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht