Eurol Specialty Lunch & Learn sessies

19 jul 2022

Hierbij nodigen wij u uit voor een Eurol Specialty Learn & Learn sessie met AES in Emmeloord met Heine Brugge en Bjorn van Gerner. Onder het genot van een broodje krijgt u in een korte sessie alles te horen over deze speciale productlijn van Eurol. Deelname aan de sessies is kosteloos en vrijblijvend.

Met ‘Specialty Lubricants’ biedt Eurol een lijn hoogwaardige speciaal smeermiddelen die helpt kosten te besparen en efficiency te verhogen. De SYNGIS Technology in de Specialty Lubricants zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden.

Eurol Specialty Lubricants zijn ontwikkeld voor extreme en sterk wisselende omstandigheden onder meer op het gebied van druk- en duurbelasting, temperaturen en vochtigheid. Het Specialty Lubricants assortiment bevat ook foodgrade gecertificeerde smeermiddelen geschikt voor de voeding- en farmaceutische industrie.

Tijdens de Lunch & Learn krijgt u de kans om te zien hoe deze lijn wezenlijk verschilt van anderen. Uiteraard kunt u vragen stellen en zelf aan de slag met Eurol Specialty producten. We verzorgen deze Lunch & Learn op uw eigen locatie (of bij ons op kantoor in Emmeloord en Lemmer). Laat het ons gerust weten via onderstaand formulier.

Live-productdemonstraties-Eurol
Terug naar nieuwsoverzicht
Live-productdemonstraties-Eurol