Learn & Dine: MG bedrijfsbezoek op 18 januari

AES Technische Groothandel en MG Energy Systems nodigen u uit voor een bedrijfsbezoek op donderdag 18 januari in Leeuwarden. MG is gespecialiseerd in de productie van high-end batterijsystemen voor maritieme, industriële, off-grid/solar en automotive toepassingen wereldwijd. Tijdens het bedrijfsbezoek wordt u geïnformeerd over de nieuwste ontwikkeling van de MG  Lithium-Ion batterij (ook in HV), krijgt u een korte training en een uniek kijkje achter de schermen van de Nederlandse producent van deze A-klasse batterijen.

Innovatieve technologieën in combinatie met geoptimaliseerde prestaties zijn kenmerkend voor MG Energy accuoplossingen. MG Energy Systems staat bekend om de gedrevenheid en het succes waarmee het continu de grenzen van elektrische energie verlegt. Met het ontwikkelen van ’s wereld best presterende zonneboot innoveert MG op het scherpst van de snede. Opgedane kennis en ervaringen uit dit ‘living lab’ zijn van onschatbare waarde bij de productie van MG’s kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor energieopslag.

Uniek kijkje in de MG fabriek

Tijdens het bedrijfsbezoek nemen we een kijkje achter de schermen bij MG. U krijgt het hele verhaal te horen achter de oprichting en de ontwikkelingen van deze bijzondere Nederlandse onderneming. Uiteraard sluiten we af met een hapje en een drankje. Het programma start rond 15:00 uur en eindigt rond 21:30 uur.