MG DEALER AWARD

29 apr 2024

Jaarlijks wordt de MG Dealer Award toegekend aan partners die zich exceptioneel hebben ingespannen om de MG productlijn in de markt te zetten. Met trots heeft AES Technische Groothandel (Laurence Bolhuis op de foto) de award voor de eerste keer mogen ontvangen van Hans van der Zaag van MG Energy Systems! 

De samenwerking van AES Technische Groothandel met MG Energy Systems is begonnen in 2021. De samenwerking verloopt prettig en op het gebied van (mobiele) elektrificatie werken we intensief samen aan uitdagende projecten in onder meer de de industriële en maritieme sector. Bij ieder project vertrouwen we op de betrouwbaarheid, innovatieve technologieën en geoptimaliseerde prestaties van de batterijsystemen van MG Energy Systems. Tijdens de prijsoverhandiging benadrukte Hans van der Zaag van MG Energy Systems dat AES Technische Groothandel een vooruitstrevende en deskundige partner is.

De onderscheiding onderstreept ook de prettige samenwerking tussen AES en MG Energy Systems. Wij zijn dankbaar voor deze erkenning en kijken uit naar een veelbelovende toekomst met MG Energy Systems, waarbij we in de huidige energietransitie blijven voldoen aan de toenemende vraag naar hoogwaardige batterijsystemen voor volledig elektrische en hybride energieoplossingen.

Terug naar nieuwsoverzicht