Nieuw! Hygiëne producten bij AES

12 apr 2022

Het thema hygiëne is de afgelopen jaren iets waar we mee om het hoofd werden geslagen. Handen wassen, ontsmetten.  Het is nu een standaard geworden in bedrijfsleven en horeca om de zaken goed op orde te hebben. AES heeft het assortiment uitgebreid en levert naast poetsdoeken en schoonmaakpapier nu ook de dispensers en alle vullingen van QuartzLine voor werkplaatsen, horeca inrichting en sanitaire ruimtes.

Kwarts is een zuiver mineraal. Duurzaam en stoer, elegant en krachtig. De perfecte inspiratie voor onze nieuwe lijn hoogwaardige dispensers.Uitgevoerd in smetteloos wit, robuust zwart en een heel stijlvolle variant in zwart met RVS-look. Met de QuartzLine presenteert u kwaliteit en elegantie in elk interieur.

De QuartzLine is tot in alle details doordacht en compleet uitgevoerd. Met zorg ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Elke dispenser is eenvoudig te openen en – indien gewenst – af te sluiten met een universele sleutel. Voor elke toepassing en voor elke ruimte vindt u de juiste keuze. De matte kleur geeft uw dispenser een eigentijdse en chique uitstraling.

Zo maakt u uw werkplaats of horeca onderneming snel hygiënisch met een chique uitstraling en bent u bovendien verzekerd van snelle leveringen van papier en andere vullingen.

Het scala aan vullingen is groot, Van poetspapier, vouwhanddoekpapier in C CZ of Z doekjes, toiletpapier is diverse lagen, handdoekpapier op rol, afvalzakken, zeep en luchtverfrissers. Alles is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, geuren en uitvoering.

Bekijk de folders met het aanbod hier
Terug naar nieuwsoverzicht