Easyloader elektrische laadklep

Easyloader elektrische laadklep leverbaar en in te bouwen via AES Technische Groothandel. Wij leveren diverse modellen voor diverse bedrijfswagens. Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte en beschikbaarheid voor uw toepassing. Tevens beschikt AES over een eigen inbouwstation voor de inbouw van de elektrische laadkleppen van Easyloader.

Het lichtste model van Easyloader heeft een maximaal hefvermogen van 400 KG. De zwaarste elektrische laadklep heeft een hefvermogen van 750 KG. De verschillende maten zorgen ervoor dat de elektrische laadkleppen geschikt zijn voor kleinere bestelwagens en grotere bedrijfswagens. Easyloader werkt op de standaard accu van de bestelwagen en is zo ontwikkeld dat de laadklep volledig in de laadruimte van de bestelwagen past.

Bij de zwaardere Easyloader elektrische laadklep systemen wordt een batterypack bijgeleverd. Easyloader laadklep oplossing onder andere beschikbaar voor de Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Toyota Proace, Peugeot Boxer en Fiat Talento. Via onderstaand formulier vraagt u snel een offerte bij ons op.