Victron multiplus

Victron multiplus omvormers zijn in tal van uitvoeringen beschikbaar. Hoe kies ik de juiste omvormer? Onze technische specialisten helpen de professionele gebruiker graag bij maken van de juiste keuze. Direct alle ins and outs van de Multiplus 2 zien?

Doe een vrijblijvende aanvraag
Check onze voorraad

Victron omvormer voor ESS Systeem

De Victron MultiPlus 2 48/5000 is de nieuwste 48 Volt naar 230 Volt omvormer lader combinatie. Het toestel is ontwikkeld voor ESS energieopslag systemen, en heeft een continu vermogen van 4.000 Watt en een geïntegreerde 48 Volt  70 Ampere acculader. Omdat dit type Multiplus 2 zeer geschikt is voor ESS Systemen delen we graag onze kennis en ervaring.

 

 

PMP482505010
ess systeem

Victron omvormer

De MultiPlus-II is het belangrijkste onderdeel van de ESS energieopslagsysteem. Deze zorgt voor een combinatie met MPPT-zonneladers of netgekoppelde PV-omvormers en voor het technisch hart van het systeem.

Stroomnet parallel MPPT

De Victron multiplus zal gegevens van de externe AC-stroom sensor gebruiken of die van de vermogensmeter om het eigen verbruik te optimaliseren en indien nodig, om netvoeding te voorkomen. In het geval van een stroomstoring, zal de MultiPlus-II de minimale belasting blijven leveren.

 

Victron Remote Management

Installeer een Color Control GX of een ander GX-product om verbinding te maken met internet. Operationele gegevens van de omvormer kunnen worden opgeslagen en weergegeven in het VRM Victron Remote Management
Na aansluiting op het internet kunnen systemen op afstand worden geopend en instellingen worden gewijzigd.

Victron GX

Victron Multiplus 2