AES eerste Parker Certified Mobile Electrification Center in de Benelux

14 jul 2024

Bij Parker Hannifin, de wereldleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën, zijn we verheugd om aan te kondigen dat AES Technische Groothandel de allereerste distributeur is dat zich aansluit bij ons nieuwe en prestigieuze netwerk van Certified Mobile Electrification Centers. Deze benoeming is niet alleen een blijk van erkenning voor de uitgebreide expertise van AES op het gebied van elektrificatie, maar ook voor hun onwrikbare toewijding aan het leveren van geavanceerde technologische oplossingen.

AES Technische Groothandel staat al lang bekend om hun sterke positie als leverancier van technische en industriële oplossingen. Hun toetreding tot ons netwerk van Certified Mobile Electrification Centers markeert een belangrijke mijlpaal in onze al jarenlange samenwerking en gezamenlijke inspanningen om de transitie naar elektrificatie in de mobiele machine-industrie te versnellen. Wij bij Parker Hannifin zijn vol vertrouwen in de samenwerking met AES op basis van hun bewezen expertise, innovatieve aanpak en hun gedeelde visie op een duurzamere toekomst.

Het Overwinnen van Uitdagingen in Mobiele Elektrificatie

De transitie naar elektrificatie van mobiele machines brengt aanzienlijke uitdagingen met zich mee, waaronder de complexiteit van het integreren van hydraulische, elektrische, en besturingstechnologieën, het voldoen aan functionele veiligheidsnormen, het waarborgen van stille werking in stedelijke gebieden, en het overwinnen van kostenuitdagingen. AES Technische Groothandel, nu een gecertificeerd Mobile Electrification Center, staat klaar om fabrikanten van mobiele apparatuur te ondersteunen met toonaangevende producten, uitstekende service en de nieuwste expertise op het gebied van elektrificatie.

Voordelen voor Klanten

De samenwerking tussen AES en Parker Hannifin biedt klanten aanzienlijke voordelen, waaronder snellere ontwikkelingstijden en een verlengde operationele tijd van machines of apparatuur op één batterijlading. Dit initiatief zal de milieu-impact en het energieverbruik verminderen, terwijl machines worden uitgerust met systemen die maximale prestaties, efficiëntie en veiligheid leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Versnelling van Mobiele Elektrificatie

Met de lancering van een nieuw netwerk van Certified Mobile Electrification Centers in Europa, het Midden-Oosten, en Afrika, zet Parker Hannifin belangrijke stappen in de versnelling van de transitie naar elektrische mobiele machines. AES Technische Groothandel speelt een cruciale rol in deze missie door fabrikanten te assisteren bij de elektrificatie van hun machines, waardoor de transformatie zowel snel als eenvoudig wordt.

Missie van Certified Mobile Electrification Centers

De missie van de Certified Mobile Electrification Centers is om fabrikanten te ondersteunen bij de elektrificatie van hun machines. Dit proces begint vaak met het upgraden van de aandrijflijn van de machine en evolueert naar het verminderen van het energieverbruik om de autonomie en productiviteit te verbeteren.

Uitdagingen en Oplossingen

Deze transformatie brengt uitdagingen met zich mee, zoals het combineren van verschillende technologieën en het voldoen aan strenge veiligheidsnormen, terwijl ook wordt gestreefd naar kosteneffectiviteit om de adoptie van geëlektrificeerde machines te vergemakkelijken. Als Certified Mobile Electrification Center is AES Technische Groothandel uitgerust om deze uitdagingen aan te gaan, dankzij haar uitgebreide ervaring en de steun van Parker Hannifin.

Over AES Technische Groothandel

AES Technische Groothandel is een vooraanstaande leverancier van technische en industriële oplossingen, met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van de meest geavanceerde oplossingen die bijdragen aan het succes van haar klanten.

Over Parker Hannifin

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider op het gebied van aandrijvings- en besturingstechnologieën, met een breed assortiment producten en diensten die de productiviteit en winstgevendheid verhogen en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Meer informatie: www.parker.com

AES eerste electrification partner Parker
Terug naar nieuwsoverzicht