AES familiedag 2024

Jij en je partner of je gezin zijn van harte uitgenodigd voor een gezellige AES familiedag op zaterdag 1 juni. We nodigen je uit om te klimmen, springen, midgetgolfen, funbowlen, lasergamen, VR Arcade, te ontsnappen uit escaperooms en te karten of om gewoon helemaal niets te doen. Je bent helemaal vrij om te doen wat je zelf leuk vindt. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. We sluiten af met een smakelijk BBQ-buffet.

De familiedag is bij Coronel Fun in Huizen (Havenstraat 125). Het programma begint om 15:00 uur en eindigt om 19:30 uur. Vervoer is op eigen gelegenheid. Eventueel mag je via Tactiplan km’ers declareren.

KLIMMEN
Kom klimmen, springen en hangen in het klimpark! Het Coronel Adventure indoor klimbos is het grootste en meest uitdagende klimbos van Europa. Er zijn 38 hindernissen tot wel 10 meter hoog. Het klimbos is geschikt voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Vanaf 8 jaar en 1,30 meter.

FUN BOWLEN
Fun Bowlen is afgeleid van gewoon bowlen maar dan nét even flitsender, sneller en makkelijker en daarvoor geschikt voor alle leeftijden.

GLOW IN THE DARK MIDGETGOLF
Bij Coronel zijn18 holes in verschillende thema’s. Lukt het jou om in zo min mogelijk slagen de 18 holes baan te doorlopen Voor alle leeftijden.

ESCAPEROOM
Dit zijn de meest unieke escape rooms van Nederland, Trump Tower en de Dakar Challenge! Je hebt maar 60 minuten de tijd! Geschikt voor volwassenen.

LASERGAME
In de 1.000m2 grote Lasergame Arena kunnen 4-20 Warriors tegelijk het gevecht met elkaar aan. Binnen 12 minuten moet je zoveel mogelijk punten hebben verzameld. Vanaf 8 jaar.

VR ARCADE
Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. Duur 20 minuten. Voor kinderen en volwassenen.

KARTEN
Beleef het echte race gevoel op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing, de kartbaan van de broers Tim en Tom Coronel. De kartbaan beschikt over een tunnel, spectaculaire bochten en een fly-over. Er zijn volwassen heats en kinderheats (vanaf 8 t/m 12 jaar en 1.30 meter).

Routebeschrijving

Hier vind je een routebeschrijving in PDF.