Home » Recensies » AES is lekker laagdrempelig

AES is lekker laagdrempelig

Arjan Rigterink van Scheepstechniek Arjan Rigterink en labrador Mila begroeten je meer dan vriendelijk bij binnenkomst. In Zwartsluis binnen in de verwarmde loods of buiten op het terrein liggen prachtige schepen in winterstand te wachten.

Arjan heeft technische ervaring met bouwmachines, boten en helikopters en was werkzaam in meerdere technische en nautische functies. In 2014 besluit hij zijn eigen onderneming. Als allround scheepsmonteur repareert hij alles op het gebied van techniek tussen kiel en toplicht. Hij voelt zich thuis in motorvaartuigen, zeilschepen maar ook op de bruine vloot. Soms met hulp van andere specialisten. Arjan is op één dag soms dieselmonteur, elektricien en lasser.

Ruim 2 jaar geleden leerde Arjan het bedrijf AES kennen via een kennis. Vooral voor reparaties van startmotoren en dynamo’s werd AES ingeschakeld en er heerste toen al een gezellig sfeertje. Momenteel levert AES heel wat meer. Twee keer per dag komt AES langs met materiaal. De jongens hebben een eigen sleutel van het pand en redden zich uitstekend.

“Klantcontact en een stukje waardering, daar doe ik het voor. Je bouwt een relatie op met mensen. Je mag zorgen voor hun waardevolle bezit.

Soms breng je verbeteringen aan waarvan mensen zeggen, “dat had ik 10 jaar eerder
moeten doen”. Dan zijn mensen erg tevreden.“ “Het personeel dat bij AES werkt onderstreept dezelfde waarden.” Het contact bij AES ervaart Arjan als zeer prettig. “Er is veel contact met de werkplaats binnen AES en voor informatie over Victron bel ik gerust Heine even”. “AES denkt mee. Zo leveren ze in de zomermaanden bij de zaak extra snelle service voor passanten. Deze hulpvaardige instelling onderscheidt hun als
leverancier.“

Dat Arjan empathisch is, blijkt wel uit zijn klantenkring van 500 mensen. En bijna iedereen heeft zijn 06-nummer. In de kast hangen tal van sleutels, want Arjan redt zich bij de meesten klanten gewoon zelf.

“En ja, dan word je ook wel eens op zondag gebeld, want in de zomer lijk ik wel een hulplijn.”

De maritieme sector is een aparte sector. Arjan noemt de branche relaxed en gezellig. Het jaar 2020 was een druk jaar voor boot nog een soort van vakantie konden vieren.

“Ik ben super tevreden met AES. Ik hoop dat ze op dezelfde voet door gaan en altijd zo laagdrempelig blijven.”

IMG_2450