Home » Recensies » AES heeft dezelfde gedrevenheid

AES heeft dezelfde gedrevenheid

Motoren van merken als Honda, Kawasaki en Triumph, Ducati staan in de rij om opgehaald te worden. Bijna tweewekelijks worden ladingen motoren door Rokemp Motoren in Vollenhove geëxporteerd. Opgeknapt, glimmend en in uitstekende staat natuurlijk.

Rokemp Motoren begon, net als de meeste succesvolle ondernemingen, als een uit de hand gelopen hobby in een schuurtje van 3 bij 3 meter.

“AES heeft dezelfde gedrevenheid”

Roland Kempers maakte het officieel in 2013. Met de inschrijving bij de KVK werd het bedrijf een feit en ging Rokemp Motoren vol gas van start.

Via diverse platformen koopt Roland motoren in. Daar is hij inmiddels echt vindingrijk in geworden. Door goede samenwerking, de juiste mensen kennen en de markt goed aanvoelen heeft hij het juist aanbod. De exportmarkt en de Nederlandse markt vragen soms iets andere merken en aanpak maar worden beide
uitstekend door Rokemp bediend.

De twee monteurs Guido en Lou zijn dagelijks druk in de werkplaats aan het sleutelen. Bij Rokemp Motoren is continu voldoende werk en er is altijd plek voor een goede monteur.

Door een zoektocht naar kentekenplaten kwam Roland vier jaar geleden bij AES Technische Groothandel terecht. AES brengt inmiddels regelmatig gereedschap, verfbussen en divers materiaal onder andere uit acties langs.

Roland heeft vooral contact met accountmanager Björn. “Het contact is gewoon goed. En als er iets aan de hand is, wordt dat opgelost. De nieuwe webshop met een online catalogus lijkt me een heel fijne verrijking naar mij als ondernemer en klant van AES. Dan kan ik echt zien wat AES als bedrijf wat AES allemaal in huis heeft.“

“AES zie ik als transparant bedrijf”.

“Omdat AES dezelfde gedrevenheid heeft die ik als ondernemer heb, werkt de relatie gewoon goed”.

IMG_2445