Home » Recensies » CarXpert Van Aart is een begrip

CarXpert Van Aart is een begrip

CarXpert van Aart is een allround universeel autobedrijf en een begrip in Rutten en omstreken. De garagist met bijzonder veel ervaring is vanaf 1989 al actief. Maar niet alleen personenwagens vinden hun weg naar Van Aart. Ook voor campers en caravans wordt het onderhoud, keuring en reparatie uitgevoerd.

André van Aart is in het vak gerold door vroegtijdige interesse in auto’s. Na de middelbare school en de verplichte diensttijd koos André vol vertrouwen voor het autovak en haalde hij de MTS. Interesse voor techniek was er altijd al. Met het vakdiploma op zak werkte hij eerst bij een garagebedrijf in Lemmer en na negen jaar is André zelfstandig met een kvk inschrijving gestart in Rutten samen met zijn vrouw Nelly.

De ondernemer verhuist in 2010 naar een nieuw pand met een imposant ruime en moderne werkplaats met zes bruggen. Een gezellig team van vier personen werkt met passie aan de verschillende wagens én op kantoor: Nelly Kuiper, André van Aart, Roald Versteijnen en Jannick Elzinga. (Op de foto van links naar rechts)

Full Service CarXpert

Het leeuwendeel van de klanten van CarXpert van Aart komt uit Rutten en omgeving. CarXpert van Aart verzorgt al het onderhoud en alle reparaties voor alle typen personenauto, bedrijfsauto (tot 3.500 kg), terreinauto’s, caravans of campers. Naast onderhoud en reparaties kunnen klanten bij Van Aart ook terecht voor aircoservice, verkoop van auto’s, autoverzekeringen en APK.

Wat extra’s voor de klanten

Sinds de opening gaat het voortvarend met de garagist. Van Aart is BOVAG autobedrijf en aangesloten bij CarXpert om ervoor te zorgen dat aan de hoogste kwaliteitstandaarden wordt voldaan.  Naast alle automotive diensten kan men bij Van Aart tegen een geringe vergoeding ook gebruik maken van een (auto) wasbox en er is een handige trailer te huren. 50% van de huuropbrengst komt ten goede aan de exploitatie van de multifunctionele accommodatie ‘Het Klavier’ in Rutten.

De sfeer bij de garagist is te omschrijven als familiair en de koffie staat voor iedereen klaar. Klanten voelen zich thuis bij het vriendelijke team. Het sociale aspect is voelbaar. Ook een mooi gebaar is een goede-doelen-actie van enkele jaren terug. Oud gereedschap van de garagist wist toen een weg te vinden richting Ouagadougou, Burkina Faso. Daar waar het vol blijdschap werd ontvangen.

Er is vanuit CarXpert Van Aart standaard persoonlijk telefonisch contact met de klanten die een auto in de werkplaats hebben staan. Door deze transparante communicatie komt iemand niet voor verrassingen te staan. Van Aart werkt uitsluitend met A-merken om zo klanten enkel het beste van het beste te bieden. “We maken klanten graag blij met de beste oplossingen”.

EV-pro specialist

De uitdaging in de markt is om alle technische ontwikkelingen bij te houden binnen alle merken,  en daarbij de ontwikkelingen rondom elektrische auto’s. Van Aart is uiteraard ingespeeld op de ontwikkelingen rond elektrificatie van het Nederlandse wagenpark. Met regelmaat staat er een hybride model of elektrische variant in de werkplaats. Gelukkig is monteur Roald in bezit van een EV-PRO certificaat en wordt er hier veel bijgeleerd. “Ons motto is ‘gewoon doen’ en ermee aan de slag gaan. Daarmee komen we een heel eind.”

Duurzaam

Sinds de oprichting van het bedrijf wordt er bewust met de afvalstromen omgegaan papier, plastic, oliehoudend afval en metaal wordt gescheiden afgevoerd. Het bedrijfspand heeft extra isolatie, zonnepanelen en sinds vorige winter een warmtepomp.

AES & Van Aart

André kent AES al vanaf jongs af aan toen er nog in de schuur werd geknutseld aan auto’s en kwam toen al voor onderdelen aan de Rietzangerstraat (red. eerste locatie van AES in Emmeloord).

“AES zit goed in de markt! We komen graag bij de technische trainingen en er is een goede klik met de mensen bij AES.“

CarXpert Van Aart is een garagist met een duidelijke visie en een heldere mening over merken en service vanuit leveranciers. Regelmatig is AES als leverancier met Van Aart in gesprek om processen te verbeteren of bepaalde merken of producten (meer) op voorraad te nemen. Dat werkt prettig voor twee partijen. Uiteindelijk profiteert de klant van CarXpert van Aart hier zeker van.

Meer: www.carxpert-vanaart.nl 

CarXpert van Aart