Home » Recensies » Ik geef steeds meer telefonisch advies

Ik geef steeds meer telefonisch advies

Als twintigjarig talent is Johan Pol in 2014 begonnen bij AES in Emmeloord. Geschoold voor de grondweg/waterbouw belandde hij als met zijn diploma allround monteur eerst bij Cintegro en later bij AgrinServ/Van Hees. Johan start eind deze maand met het opzetten van een volledig nieuwe werkplaats in Lemmer.

Binnen AES werd Johan bij zijn start onder de vleugels van Gerrit van Bruggen genomen. “Van Gerrit heb ik enorm veel geleerd. “Het begint natuurlijk met de magazijnstructuur oppakken en het computersysteem leren kennen.”

Vlot daarna begint Johan te sleutelen aan starters en dynamo’s. Momenteel zijn de werkzaamheden een beetje verschoven. “Waar ik eerst veel reparaties uitvoerde, lever ik momenteel veel telefonisch advies en vindt je vaker me bij de balie.”

Wekelijks komen er ruim 100 opdrachten bij de werkplaats in Emmeloord binnen.
De uitdaging blijft. Werken bij AES bevalt Johan uitstekend. “Bij AES is de diversiteit in technische expertise enorm. Zo hebben we hier mensen uit de industrie, de agrarische sector, de maritieme tak of de automotive. Deze diversiteit maakt het werken hier extra leuk!”

Maar ook Johan wil wel eens iets anders! Johan verhuist zijn werkplek deze maand naar Lemmer om daar een volledig nieuwe (hydrauliek) werkplaats op te bouwen. Johan hoopt ook op een stukje kennisverrijking aan de balie.

“Juist in Lemmer is veel vraag naar snelle reparaties. En niet alleen vanuit de maritieme en recreatieve sector. Voorheen werden de reparaties naar Emmeloord gestuurd, dat kostte tijd. Nu kunnen we sneller en directer voor de klant werken!”.

“Ik hoop hier nog lang te mogen sleutelen.”

IMG_2515