Home » Recensies » “Ik weet van veel producten niet exact waar het voor is, maar weet wel waar het staat”.

“Ik weet van veel producten niet exact waar het voor is, maar weet wel waar het staat”.

Leon Visser uit Marknesse komt in de zomer 2022 bij AES binnen als stagiaire. Hij volgt op dat moment de opleiding Logistiek Medewerker MBO niveau 2. In de periode van een jaar groeit hij uit tot logistieke topper met veel goede ideeën die het werken op de expeditie makkelijker en leuker maken.

Op Stagemarkt.nl vond Leon de vacature voor een afstudeerstage bij AES, Werken & Leren voor een half jaar. Onder begeleiding van een AES collega is hij succesvol afgestudeerd in 2023. Direct daarna gaat Leon als full time logistiek medewerker aan de slag. “Ik werk graag met mijn collega’s op de werkvloer.” Leon is actief voetballer bij SVM en fervent aanhanger van PEC Zwolle. Hij houdt van gamen. Maar daar houdt de liefde voor techniek een beetje op.

“Ik weet van veel producten niet exact waar het voor is, maar weet wel waar het staat”.

Want Leon is (nog) geen techneut, maar heeft daarentegen heel veel kennis over logistiek. Bij de (her) inrichting en (her)indeling van het magazijn va AES in Emmeloord neemt Leon vaak goede beslissingen.
Als spil in het AES-web werkt de afdeling Expeditie samen met verkoop, route en balie.

Iedere maandag start Leon stipt om 8:00 uur maar de rest van de week is hij al om 7:00 uur op de zaak. “De nachtleveringen verwerken we altijd voor 8 uur. De hele dag door verwerken wij de klantorders.”

“We willen alle orders tijdig klaarzetten voor klanten. Het blijft soms puzzelen.”

Sinds kort heeft Leon zijn rijbewijs gehaald en sinds die dag komt hij dagelijks met de auto naar AES. Met zijn eerste auto is Leon erg blij. Wellicht dat hierdoor de liefde voor auto’s en techniek alleen maar groeit.

_X9A2035