Home » Recensies » Liefde voor water en watersport

Liefde voor water en watersport

We spreken Roland van der Wei op kantoor in Lemmer. Als de telefoon gaat, wordt er door een collega al snel overgeschakeld naar het Duits. Want de klanten van Yachtservice Roland zijn zowel Nederlands en Duits en ze weten hem dit jaar heel goed te vinden. Het was een druk jaar en het werk was volop aanwezig.

Vanuit Jachthaven Lemmer opereert Roland in de verkoop van schepen, reparatie, onderhoud, stalling en heeft men een eigen jachthaven. Alles is onder één dak te vinden omdat Roland met Yachtservice Roland zeer intensief samenwerkt met Q Nautique en Watersport Centrum Lemmer. Met de jachthaven van Watersport Centrum Lemmer, een eigen kraan, eigen loods en experts in dienst biedt het team complete, snelle en gedegen service aan haar klanten. Schepen van Cranchi en Bavaria sieren de loods en de haven. Alles staat vol.

Helemaal nieuw is het concept van de Havenlodge. Een prachtige hypermoderne caravan of mini huis op een drijvend ponton mét motor en besturing. Het is een indrukwekkend gezicht op de kant voor het pand van Watersportcentrum Lemmer. Binnenkort gaat het gevaarte van 16 meter lang te water!

Sinds de start 6 jaar geleden wordt zaken gedaan met AES. Elektrische installaties, boilers, boegschroeven en apparatuur komen bij AES vandaan. De pas geopende werkplaats in Lemmer wordt al volop benut. Voor advies kunnen we altijd aankloppen bij Lois en nu dus ook Johan. AES is altijd open en juist in de zomermaanden is dat essentieel voor onze klanten. Voor ons is het belangrijk dat we voor technische ondersteuning bij AES terecht kunnen.

“Onze samenwerking gaat verder dan alleen maar zaken doen”.

De liefde voor water en watersport gaat ver bij Roland. Roland is namelijk fanatiek lid van de KNRM in Hindeloopen. Met een grote vloot rukt deze KNRM meer dan 100 keer per jaar uit. AES is mede door Roland trotse sponsor van de KNRM. Medewerkers van AES gaan dan ook af en toe mee op een roerig vaartochtje over het IJsselmeer. De samenwerking gaat ver. Dat komt vooral omdat beide bedrijven de watersport een warm hart toedragen.

IMG_2540