Home » Recensies » Ron Wassenburg even niet op pad

Ron Wassenburg even niet op pad

Op een uitzonderlijk rustig moment neemt Ron even de tijd om zijn verhaal over hoe hij bij AES kwam met ons te delen. Deze echte polderman woont en werkt in Emmeloord met heel veel plezier. Op de bedrijfswagen bij AES Technische Groothandel zit hij al bijna 14 jaar. We houden hem even van de route voor een goed gesprek.

Samen met huidig algemeen directeur Edwin van Bruggen begon Ron destijds in 2009 op de Expeditie bij AES. Ook was Ron invalchauffeur en hij wist al snel dat hij vast op de auto wilde. Toen waren ook de collega’s Heine Brugge nu accountmanager) en Jacob Jan Hoekstra (E-Commerce) al bij de routedienst actief. Met de overname door Edwin en Laurence in 2011 werd de stap voor Ron naar de routedienst officieel gemaakt. “De dingen zijn in 14 jaar niet heel veel veranderd. Het is wel wat hectischer geworden en drukker op de weg. Dat geeft nog eens wat uitdagingen.”

“De vrijheid en het buiten zijn is vooral erg fijn.”

Vaste klanten kennen Ron allemaal van gezicht. De rasechte polderman uit Emmeloorder komt graag bij de klanten langs voor een praatje. Hij weet precies waar hij wezen moet. De route richting IJsselmuiden, Ens, Meppel, Hasselt, Genemuiden is de vaste route van Ron.

“Het is wat hectischer. Maar in alle jaren is er eigenlijk niet veel veranderd”. Ron is ondernemerszoon en houdt van klantcontact. “Ik denk dat onze klanten het erg waarderen dat AES bij de klanten blijft bezorgen! Vroeger dronk ik wel vaker een bakje koffie bij de klanten. Daar is nu niet altijd tijd voor.”

Ron heeft veel meegemaakt bij AES en is benieuwd wat de toekomst nog mag brengen.HIj werkt met plezier samen met de collegachauffeurs. “Wij helpen elkaar elke dag”. Eerst staat er een vakantie naar Oostenrijk op de planning. En daarna rijdt hij weer vrolijk rond als een van de visitekaartjes van AES.

ron