Themadagen Elektrificatie bij AES 14 & 15 april

7 mrt 2023

De Nederlandse industrie draait van oudsher op fossiele brandstoffen. Om de industrie te verduurzamen, moet er veel veranderen. Elektrificatie levert een grote bijdrage aan het verduurzamen van diverse sectoren. Maar hoe werkt dit nu in de praktijk voor u als ondernemer? Voor uw machines, uw wagenpark, uw bedrijfspand?

Op 14 en 15 april vertellen we er u graag meer over.

Tijdens twee actieve informatieve dagen brengt AES Technische Groothandel u op de hoogte van de kansen en mogelijkheden die er nu al voor u als ondernemer liggen. Door elektrificatie kan een fossiele brandstof volledig vervangen of indirect worden toegepast in industriële processen, voertuigen, machines en gebouwen. Voorbeelden zijn het vervangen van brandstofmotoren (fossiele brandstof) door elektromotoren en het opwekken van warmte en elektriciteit zonder fossiele brandstoffen.

Welke stappen kan en welke stappen moet u nemen en wanneer. Tijdens deze dagen zoeken we naar antwoorden en krijgt u concrete tips en handreikingen.

Is elektrisch rijden wel écht de toekomst?
Waar liggen de valkuilen en de kansen van energieopslag?
De rol  van slimme bekabeling bij elektrificatie
Nederlandse topkwaliteit batterijsystemen 24-900V tot 1 MWh
Elektromotoren GVM voor mobiele toepassingen 24-650 V tot 325 kW
Het nieuwste op het gebied van laadtechniek voor hybride/EV

 

Er zijn twee themadagen. Op beide dagen zijn er interessante sessies met ervaren sprekers uit de praktijk. Daarnaast vindt u inspirerende demo opstellingen van diverse leveranciers.

Terug naar nieuwsoverzicht
Elektrificatie in de agrarische sector
Vegniek selecto selectiewagen
Elektrificatie in de maritieme sector