Themadagen Elektrificatie

Tijdens twee actieve informatieve dagen op 14 en 15 april wil AES Technische Groothandel u op de hoogte brengen van de kansen en mogelijkheden die er nu al voor u als ondernemer liggen.

Welke stappen kan en welke stappen moet u nemen en wanneer. Tijdens deze dagen zoeken we naar antwoorden en krijgt u concrete tips en handreikingen.

  • Is elektrisch rijden wel écht de toekomst?
  • Waar liggen de valkuilen en de kansen van energieopslag?
  • De rol van slimme bekabeling bij elektrificatie
  • Nederlandse topkwaliteit batterijsystemen 24-900V tot 1 MWh
  • Elektromotoren GVM voor mobiele toepassingen 24-650 V tot 325 kW
  • Het nieuwste op het gebied van laadtechniek voor hybride/EV

Er zijn twee themadagen. Op beide dagen zijn er interessante sessies met ervaren sprekers uit de praktijk. Daarnaast vindt u inspirerende demo opstellingen van diverse leveranciers.

Demo plein

Alle sprekers uit het programma presenteren zich hier met demo materiaal. Ook ziet u demo opstellingen van leveranciers zoals Webasto met laadpalen en Eurol met een unieke hydrauliekolie ontwikkeld voor elektrificatie. Maar ook bieden we informatie over benodigde opleidingen. Op het demo plein ziet u de nieuwste mogelijkheden op het gebied van elektrificatie.

Ook ziet u enkele succesvolle projecten die mede in samenwerking met AES tot stand zijn gekomen in de afgelopen maanden. Denk aan de volledig elektrisch aangedreven Selectron selectiewagen, een demo opstelling van volledig gerobotiseerde en autonoom rijdende wiedmachine ARW-912 en een indrukwekkende noviteit van het bedrijf Conrad-Stanen.

Uiteraard vindt u tussen de informatiestands door heerlijke catering punten voor een lekker bakje koffie, broodje of andere heerlijke versnaperingen.

Ja, ik schrijf me direct in (GRATIS)
Vegniek selecto selectiewagen
Elektrificatie in de agrarische sector
omvormers

Direct opgeven

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door