Home » Recensies » We hebben veel technische knowhow

We hebben veel technische knowhow

AES is meer dan alleen een technische groothandel. We hebben veel technische knowhow in ons bedrijf. Daardoor kunnen wij onze klanten zo goed helpen met hun vragen en problemen.’’ Dat zegt René Eggink, ervaren man in de werkplaats, zelf ook een grote techneut.

,,Ik werk samen met Arno, Johan en Mariusz. Samen bestrijken we een heel breed vakgebied, van auto’s, landbouw, watersport tot en met industrie. We zijn allemaal breed opgeleid, maar hebben daarnaast onze eigen specialismen.’’ Arno, Johan en Mariusz worden regelmatig bijgeschoold. AES heeft zijn eigen opleidingsorganisatie, de AES Academy. Daarnaast bieden leveranciers voortdurend bijscholingen aan. René en zijn collega’s maken daar dankbaar gebruik van.

Arno doet voornamelijk de telefonische service, zijn drie collega’s leven zich uit in de de diverse testruimten zien, waaronder de remmenwerkplaats. Hij eindigt bij de slangenwerkplaats. Deze staat bewust bij de balie. Als de klant wil kan er aan de slang worden gewerkt terwijl hij even wacht.

René Eggink: “Soms krijg je bijvoorbeeld een verhuurder van een jacht, waarvan de klant gestrand is. Of iemand van een loonbedrijf waarvan de aardappelrooier stil staat en drie trekkers staan te wachten. Dan is de nood hoog en proberen wij alles op alles te zetten om de klant zo spoedig mogelijk te helpen.’’

“AES is meer dan alleen een technische groothandel’’

René Eggink