Home » Recensies » Thuis tussen de hydrauliek slangen

Thuis tussen de hydrauliek slangen

Jaap Willem voelt zich thuis tussen de meters en meters hydrauliek- en brandstofslangen. Tussen de haspels – die hij overigens helemaal zelf maakt – vinden we een zeer trotse medewerker van AES. 

Jaap Willem is onder meer verantwoordelijk voor het op voorraad en op rol houden van de juiste slangen. Zo weten collega’s onmiddellijk wat er verkocht of gebruikt kan worden. Er zijn al ruim 50 soorten hydrauliekslangen dus een beetje focus is wel gewenst in zijn functie. Het huidige systeem heeft hij samen collega’s van de werkplaats zelf uitgedacht en werkt tot de dag van vandaag nog steeds uitstekend.

“Er komen steeds meer slangen bij, dus het blijft schuiven en organiseren”. Naast het op orde houden van het magazijn is Jaap Willem in de middag vaak druk met order picken, samen met collega Danny. Even een andere focus waarbij accuraat werken ook van groot belang is.

Ruim 7 jaar werkt Jaap Willem al voor AES, sinds 6 januari 2014. Dit weet Jaap Willem precies. Hij is enorm van de details. Meestal komt Jaap Willem gewoon op de fiets, maar lopen kan ook, want hij woont op nog geen kilometer afstand van de vestiging in Emmeloord.

“Ik hoop mijn ambities bij AES waar te mogen maken.”

Jaap Willem houdt wel van uitdagingen. Hij ziet zichzelf bij AES graag nog een keer meer actief in de verkoop. Een duidelijke lange termijnvisie heeft de 28-jarige zeker. Fijn voor hem en voor AES!

IMG_2532